Oldalak

2010/05/29

Grünerre még várni kell....

Grünerre még várni kell - így most csak a tavalyi képekből néhány...
Aki kedvet kapott jelezze és értesítjük az indulásról. Sőt! Segítünk utazó partnerek keresésében is, hogy olcsóbban túrázhassatok.ezért is javasolt a mielőbbi jelentkezés! Irány a www.buvarbazar.hu , ott találjátok az elérhetőséget!

A kajáldában lehet a napi merülési engedélyt beszerezni, cumót bérelni, kukkancs,tappancs,szippancs itt nincs de töltetni lehet, ha valakinek kevés lenne a  90 perc - mi ennyit merültünk legutóbb. Ha megéheztél, bazi adag kaja is itt ehető jó minőségben és megfizethető áron, pisztrángba harapni a víz alatt ugyanis tiltva vagyon - bár a szádba fognak úszni...

Az sem jár nagyon pórul aki úgy dönt, csak körbe járja a tavat elsőre. Több húsevő kancsókát is találtunk - erre igen büszkék a helyiek - így érdemes óvatosan lelépni a sétányról, sosem tudni..



Néhány kép a mélyből, weboldalunk archivumából...

Jaa...a parkolás nem ingyenes, pár garasért a helyi automatából, a tehénlegelő felhajtójánál lévőből ki tudjuk nyerni a szükséges cetlit-viszont ennek birtokában bármeddig és bárhol kedvünkre parkolhatunk - kivéve a hétvégéken, mert akkor mindhárom parkoló bedugul. Öltöző kabinokat a parkoló körül találsz, ingyen jár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése